hosszu

 tmf logo                                              CÉGISMERTETŐ                             tmf logo
                        

 

A TMF KFT 1993-ban kezdte meg kül-, és beltéri álmennyezeti rendszerek forgalmazását és azóta a magyarországi álmennyezeti (belsőépítészeti) piac egyik jelentős szereplőjévé nőtte ki magát. Cégünk az évek során az alábbi nyugat-európai gyártó cégekkel kötött tartós együttműködési megállapodást:     
            
      
amf logo   AMF-Mineralplatten GmbH (Németország)     

   AMF-Thermatex álmennyezeti rendszerek     


            
 logo cogi3    Cogi srl. (Olaszország)    

     Cogi álmennyezeti profilrendszerek     
            


  logo vima3   VIMA srl. (Olaszország)         

     VIMA alupanel és fémlemez álmennyezeti rendszerek     
            


Partnereink minél jobb kiszolgálása érdekében az álmennyezet szereléshez szükséges kiegészítőkkel és rögzítéstechnikai elemekkel egészítettük ki termékválasztékunkat, melyet folyamatosan bővítünk az igényeknek megfelelően. A komplex kiszolgáglás érdekében a Knauf gipszkarton rendszerek beszállítását is vállaljuk.     
            
Üzletkötő-szaktanácsadó munkatársaink az egész ország területén folyamatos kapcsolatot tartanak a partnereinkkel, valamint a tervező és beruházó cégekkel annak érdekében, hogy mindig megfelelő információk, prospektusok, minták álljanak partnereink rendelkezésére.     
            
A megrendelések gyors teljesítésében kiemelkedő szerepe van a széles választékkal rendelkező raktárkészletünknek (több 10.000 m2 különféle álmennyezeti lap és tartószerkezet), valamint a gyártó cégekkel tartott napi kapcsolatnak, amely biztosítja, hogy a rendeléseket (10 m2-től kezdve a több 10.000 m2-ig) rövid szállítási határidővel tudjuk teljesíteni.     
           

Saját korszerű tehergépjárműveink segítségével a megrendeléseket gyorsan és pontosan tudjuk leszállítani az ország egész területén. A tehergépkocsi park gazdaságosabb üzemeltetése érdekében 2001-től tevékenységünket belföldi árufuvarozással is kiegészítettük, így már partnereink részére bármilyen más áru gyors és pontos szállítását is vállaljuk az ország bármely pontjára.